VALPARNAS HÖRNA 2004

Se även övriga års valphälsningar:
2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005

2004


Juli 2004: Ringträning inför Tammsvikshelgen i Lottas, Thomas och Dimmas trädgård i Älvsjö. Fr v Anne och Tindra, Jessica och Alva, Piia och Ile, Lotta och Dimma och Katja med den stolta modern Mino (Twyborn Pride).

See Emily Play, "Alva", visar hur hon har det på hemmaplan. Snäll husse Henrik, snäll storasyster Doris, en mjuk soffa och en varm solstråle - allt en whippet behöver för att trivas. Matte Jessica tog bilderna som har några månader på nacken nu. Till vardags arbetar Alva och matte på Djurakuten i Stockholm. Ja, och Doris också, förstås!

Velvet Goldmine (Dimma) och African Night Flight (Tindra) blir utställningsdrillade i trädgården hemma hos Lotta och Thomas, Dimmas matte och husse. Juni 2004, en dag då det bara regnade lite grand....

Swaara Suffragette City, "Tilda", 11 v
på skogsutflykt under påskhelgen.
Ägare: familjen Granquist, Svedala
Foto: Gitte Granquist
Swaara Suffragette City, "Tilda", 12 v
i vitsippsbacken.Swaara Suffragette City, äg Gitte Granquist, är den första av valparna som provat på hundutställning. Tilda skötte sig med den äran. Visserligen ensam i rasen, men med hederspris och grupptvåa som resultat. Grattis till matte Gitte!

Foto: Jennie NilssonSwaara Sound and Vision, "Ile", 11 v
tillsammans med faraohundskompis
april 2004
Ägare: Piia Hoffner, Västerhaninge.

Swaara Eight Line Poem, "Line"
Line med kattkompis april 2004 Ägare: Johanna Olofsson, Uppsala.
 

Scillan blommar hemma hos Velvet Goldmine, Dimma, 12 v. Ägare Lotta Bengtsson, Älvsjö