Lisas valplåda

På natten till den 30:e april födde Lisa, Zelig Calamari Union, sina fem valpar efter Ch Adagio Love Supreme, "Robbie". Allt gick utmärkt, och vi gläds nu åt fyra små hanar och en tik, alla välskapta och präktiga. Lisa sköter dem efter konstens alla regler och det råder lugn och ro i valplådan. Fler bilder finns på galleriet. Är du intresserad av en valp i den här kombinationen är du välkommen att höra av dig.

Lisa är en frisk, sund och härligt glad whippettik av utmärkt storlek vars tidigare ägare dock inte varit intresserad av att tävla med henne. Hon har under de senaste månaderna hos kennel Zelig och Swaara gått ett godkänt anlagsprov i viltspår och varit fyra i öppenklasskonkurrensen (av nio tikar)  på SvVK:s utställning i Göteborg i januari. Avsikten var att starta henne på LC under våren, men eftersom hon löper relativt sällan valde vi att satsa på en valpkull under försommaren. Robbie är en av de vinstrikaste hanhundarna och fordrar ingen närmare presentation för den som följt rasen under senare år.

Förhoppningen är att de små ska ärva sina föräldrars öppna, sociala och orädda temperament, kryddat med en rastypisk lust att springa och en riktigt tilltalande exteriör! Inavelskoefficienten för kullen är 0% räknat på 5 generationer. Ett stort tack till Kicki Sandell för att Lisa får ha sin kull på kennel Swaara.
Fler bilder, klicka här.
Ch Adagio Love Supreme

Zelig Calamari UnionSV-04-06 DK&FIUCH NORDV-03 INT&SUCH NUCH GBCH
Adagio Love Supreme
SUCH NUCH FIUCH INTUCH
Carry On Pastrami
KBHV-99 NORDV-98-99 INT&SUCH DKUCH NUCH FIUCH
Birkonbrae True E'Nuff
SUCH NUCH FIUCH
Carry On Bordeaux
SV-99 KBHV-99 INT&SUCH DKUCH NUCH FIUCH
Flic Flac Kiss Of Love
VDHCH DECH
Lorricbrook Bandleader
VDHCH INTUCH CHCH DECH
Pencloe Dutch Amber

Zelig Calamari Union
Zelig Roke GBCh Spyanfly Say No More
Twyborn Sevent Heaven
Play A While Sent In November Zelig Roke
Leyenda Miyabi Oh So Sexy