PLANERAD VALPKULL

Vi väntar valpar i februari 2011!


110123: Miki dygn 50 efter parning.

Dagsnotering 110114: Lilla prinsessan Miki har nu flyttat över till Åsa och hennes familj i Älvsjö för det kommande valpäventyret. Och visst är Miki dräktig! Det har gått nästan sex veckor och hon har ökat rejält i omfång. Hon äter som en häst och intar utan blygsel den skönaste platsen i TV-soffan, mitt framför nosen på divan Ylva. Som de präktiga whippetar de är samsas de alla snällt och Miki verkar nöjd med att ha en hel stab barnflickor redo att rycka in när så behövs! Den 4:e februari har Miki gått fulla 63 dygn.

Mer information om kullen hittar du längre ner på sidan. Varmt välkommen att höra av dig!Midjan är snart ett minne blott...
men än är man minsann rörlig och busig!


 


Vi hoppas på valpar i början av 2011!

Chippen
Miki

Tidigt i februari hoppas vi på en kull valpar efter DK SE UCh Khalibadh Snögubbe, Chippen, och Play A While Marimekko, Miki. Chippen är en stilig hanhund som har lämnat en handfull kullar i Sverige. Hans avkommor har gjort mycket väl ifrån sig inte minst i utställningsringen. Själv har han utöver sin titel också LC-licens. Tillsammans med matte Maria har han tränat såväl lydnad som agility. Förutom att han är mycket trevlig gillar han att prova på olika hundsporter med sin matte.

Miki är en mycket social whippettik som tillsammans med matte Sara varit i farten på många områden. Miki har ett flertal CK på utställning och BT-placeringar. Hon kan dessutom skryta med att ha varit BIS-brukshund på både SW:s och SvVK:s utställningar. Hon har LC-licens och WR-licens och har förutom sitt godkända anlagsprov i viltspår också nosat till sig ett förstapris i öppen klass. Detta har kvalificerat henne till Trippelpriset. Hon är även MH-beskriven och har under sommaren varit en av de whippetar som provbeskrivits i SKK:s projekt BPH, Beteende- och personlighetsbeskrivning Hund.

Förhoppningsvis kommer Chippens och Mikis småttingar att ärva både en utmärkt exteriör och ett riktigt trevligt whippettemperament av sina båda föräldrar! Valparna kommer att vara leveransklara första veckan i april 2011. Är du intresserad av en valp ur den här kombinationen är du varmt välkommen att höra av dig till Åsa på telefon 070-585 30 55!Inavelsgrad på kombinationen: 1,4 %. Stamtavla för valparna:
Valpar SE UCH DK UCH Khalibadh Snögubbe  NORD JV-03 NO V-04 NORD V-05 EE CH INT&NORD UCH LU CH Suna Regens Blossoms Keyzer NORD UCH NL CH
Play Mec Du Manoir De La Grenouille
 
SE UCH DK UCH NO UCH
Ronndal Oozing Style
 
SE UCH NO UCH FI UCH INT UCH Khalibadh Regnstorm  US CH
Starlines Reign On
 
NORD UCH INT UCH
Khalibadh Eldstorm
 
Play A While Marimekko  FI UCH
Forgetmenot Flying Star
US CH
Plumcreek Come Fly Withme
 
CA CH
Be The One At Forgetmenot
 
SE UCH FI UCH
Play A While Late Red Autumnhop Ale
FI UCH NZ CH
Ronndal Zinedine Zidane
 
Leyenda Miyabi Oh So Sexy